Söderköpings kommun väljer e-arkiv från Ida Infront

3 april, 2017 | Kategori: Press

LINKÖPING 3 april 2017. Ida Infront, ett dotterbolag till Addnode Group, har tecknat avtal med Söderköpings kommun avseende en leverans av e-arkiv som produkt. Avtalet gäller i fem år med möjlighet till förlängning och omfattar Ida Infronts produkt iipax archive med tillhörande tjänster.

”Vi är stolta över att ha tecknat avtal med Ida Infront för införande av e-arkiv i kommunen. Det är ett naturligt steg i vårt arbete kring digitalisering och kommer att underlätta på flera sätt i organisationen”, säger Anneli Lindblom, IT- och kommunikationschef i Söderköpings kommun.

”Det mycket glädjande att få välkomna Söderköpings kommun som ännu en kund till Ida Infront. Vår egen programvaruprodukt, iipax archive, visar återigen sin konkurrenskraft på den svenska kommunmarknaden”, säger Stefan Jonegård, VD på Ida Infront.

iipax archive är en standardprodukt som används av ett stort antal myndigheter, kommuner och företag. Några exempel är Stockholms stad, Ale kommun, Partille kommun, Kungsbacka kommun, Helsingborgs stad, Södertälje kommun, Salems kommun, Borås stad, Migrationsverket, Trafikverket och Polismyndigheten.

För mer information vänligen kontakta:
Stefan Jonegård, VD Ida Infront AB
Tel: +46 (0) 709 89 00 25, e-post: stefan.jonegard@idainfront.se

Om Ida Infront
Ida Infront AB grundades 1984 och har i dag 75 medarbetare i Linköping, Stockholm, Oslo och Mumbai. Ida Infront AB är en del av Addnode Group vars B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Ida Infront bygger framtidens informationssamhälle med iipax – en digitalsmart produkt för dokument- och ärendehantering, medborgarservice och myndighetssamverkan samt e-arkiv.

För mer information, vänligen besök: www.idainfront.se

Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut