Rekryteringsprocessen

För att på bästa sätt matcha din kompetens och dina ambitioner mot vårt erbjudande och våra behov arbetar vi enligt en strukturerad rekryteringsprocess. Processen innehåller flera moment med intervjuer som fokuserar på personliga egenskaper och drivkrafter samt erfarenheter och yrkeskompetens. Utöver det genomför vi praktiska tester och ibland även ett personlighetstest.

När både du och vi tycker att det vore roligt och spännande att påbörja ett samarbete är det med glädje som vi hälsar dig välkommen ombord!

 

 

 

”I vår rekryteringsprocess är det flera personer involverade. Dels den person som kommer att vara närmaste chef och även en eller flera framtida kollegor. I min roll som HR-chef finns jag med och stöttar under hela processen och har även förmånen att få träffa alla kandidater som går vidare till djupintervju.

Kontakta gärna mig om du vill ställa frågor kring hur vi arbetar med rekrytering och/eller om du funderar kring vad vi tittar efter när vi söker nya medarbetare. Du är även varmt välkommen att skicka en spontanansökan. Hoppas vi ses!”

Therese Simonsson, HR-chef
+46 (0)13 – 37 37 00 (växeln)

Dela sidan:
Skriv utSkriv ut