Saas

Software as a service (Saas)

Ida Infronts vision är att driva utvecklingen av nästa generations hållbara informationssamhälle och vår transformation från traditionell programvaruförsäljning till SaaS är nyckeln till denna vision.
Med vårt SaaS-erbjudande får du inte bara en produkt, du får en partner som tar ett större ansvar för att leverera de mest innovativa och samhällsnyttiga lösningarna. Ida Infront strävar efter att skapa en kontinuerlig helhetsupplevelse för våra kunder, där vi tillsammans skapar förutsättningar för att möta dagens och morgondagens utmaningar inom offentlig sektor och för medborgare. 

Varför välja oss som er SaaS-partner? 

  • För det första, vår snabbhet och smidighet i att leverera värde. Vi förkortar tiden det tar att få ut nya tjänster till er, vilket innebär att ni kan börja dra nytta av innovationer på nolltid. 
  • För det andra, kostnadseffektivitet. Med våra förutsägbara prenumerationsavgifter betalar ni endast för det ni använder. Säg adjö till dyra infrastrukturinvesteringar och intern IT-expertis – vi tar hand om allt åt er. 
  • Och inte att förglömma, affärsflexibilitet. Era behov förändras, och det förstår vi. Med vår SaaS-lösning kan ni enkelt skala upp eller ned, lägga till eller ta bort funktioner, allt utan de kostsamma uppgraderingar som traditionell mjukvara kräver. 
  • Men det slutar inte där. Vi garanterar också tillförlitlighet och säkerhet. Genom att eliminera hanteringen av programuppdateringar och underhåll frigör vi er tid och resurser för att fokusera på det som verkligen betyder något för er verksamhet. Och med våra specialister på plats kan ni vara trygga i vetskapen om att era system är skyddade mot sårbarheter. 
  • Slutligen, vårt engagemang för hållbarhet. Genom att dra nytta av våra miljövänliga metoder och energieffektiva datacenter minskar vi inte bara er miljöpåverkan, vi säkerställer också att era system är rustade för framtiden. 

Bli en del av vår framtidsresa mot ett mer hållbart och effektivt informationssamhälle. Välj Ida Infront som er SaaS-partner och ta er organisation till nya höjder! 

Dela sidan: