KARRIÄR

Att vara en del av oss!

Ida Infront är ett IT-bolag. Men som vi brukar säga, vårt arbete handlar inte om avancerade tekniska lösningar. Istället handlar det om att förenkla människors vardag. Om du har den drivkraften, samtidigt som du vill ligga långt framme inom programutveckling och många användbara teknikområden, så kan du vara rätt person för oss. Vår storlek och vår platta organisation ger dig dessutom alla möjligheter att ta eget ansvar och egna initiativ. Här kan du själv påverka hur ditt arbete kommer att se ut, med stöd av ett gott ledarskap och en bra arbetsmiljöVår ambition är att ta tillvara den talang som finns i varje människa. Vi arbetar som ett lag. Och tillsammans skapar vi vår framgång.

Vill du vara med?

Möt några av oss

Vi erbjuder ett flexibelt, kreativt och ansvarsfullt arbete. Dessutom prioriterar vi ett gott ledarskap samt en god arbetsmiljö.

Kompetensutveckling

Medarbetare med hög teknisk kompetens är något av vårt signum. Den samlade kunskap som finns innanför våra väggar möjliggör vår framgång. Samtidigt inser vi att kompetens behöver näring. Den behöver tas tillvara, delas med andra och framför allt så behöver den utvecklas.

Träffa oss

Vi ser fram emot många spännande möten framöver. Möten med dig som är student eller nyexaminerad. Med dig som redan har ett utmanande arbete och med dig som har börjat blicka framåt och är öppen för nya möjligheter.

Rekryteringsprocessen

För att på bästa sätt matcha din kompetens och dina ambitioner mot vårt erbjudande och våra behov arbetar vi enligt en strukturerad och professionell rekryteringsprocess

Dela sidan: