Nyheter och Press

27 maj, 2024 | Kategori: Monday Morning Mail

Detta är inte vilket år som helst – vi fyller 40 år! Här berättar vi om hur vi gick från IDA Systems till IDA INFRONT.

Läs mer

29 april, 2024 | Kategori: Monday Morning Mail

Detta är inte vilket år som helst – vi fyller 40 år! Läs om vad som hände 2003, vårt hållbarhetsarbete, vårens användarforum och bekantar oss med Rebecka!

Läs mer

22 april, 2024 | Kategori: Event

Användarforum är tillfället då vi bjuder in er som arbetar i iipax till en dialog kring produkten. Syftet med mötet är dels att ge inspiration och dela vår bild kring produktens utveckling framåt, men det är framförallt en möjlighet för alla iipax-användare att få byta erfarenheter med varandra samt ge input till vår produktutveckling. Under…

Läs mer

22 april, 2024 | Kategori: Event

När du använder ett system från oss är det bra att gå en kurs för att få större nytta av systemets alla fördelar. Kurserna genomförs i mindre grupper via webb,  våra lärare har gedigen erfarenhet och information om de senaste nyheterna. Vi kan även skräddarsy kurser utifrån ert behov. Hör av dig så diskuterar vi…

Läs mer

16 april, 2024 | Kategori: Press

Ida Infront, ett dotterbolag till Addnode Group, har vunnit en upphandling med Riksrevisionen och ska leverera e-arkiv, iipax archive, med tillhörande konsulttjänster.
Genom detta avtal kommer Ida Infront att leverera en robust och hållbar lösning för långtidsbevarande av digital information till Riksrevisionen. Avtalet omfattar bland annat införandeprojekt med två pilotleveranser, utbildning samt support och kundstöd.

Läs mer

10 april, 2024 | Kategori: Press

Ida Infront har vunnit en upphandling med Västerås stad och ska leverera e-arkiv som tjänst, iipax archive, med tillhörande konsulttjänster.

Läs mer

5 april, 2024 | Kategori: Event

Möt oss på Arkivforum! Patrik Timelin, Fredrik Samson och Rebecka Carlbergh från oss kommer att vara på plats. När? 16-17 april 2024 Var? Finlandshuset, Snickarbacken 4, Stockholm    

Läs mer

29 mars, 2024 | Kategori: Monday Morning Mail

2024 springer fram med stormsteg. Vi gör en omställning till SaaS, berättar om våra nya kurser och hälsar på en ny kollega.

Läs mer

28 februari, 2024 | Kategori: Press

LINKÖPING, 28 februari 2024 – Ida Infront, ett dotterbolag till Addnode Group, lanserar tjänsten iipax sdk som möjliggör för offentliga verksamheter att kunna införa Säker Digital Kommunikation (SDK) i sin organisation. iipax sdk erbjuder ett tryggt, enkelt och säkert sätt att skicka känslig och sekretessklassad information mellan offentliga organisationer.

Läs mer

26 februari, 2024 | Kategori: Monday Morning Mail

Detta är inte vilket år som helst – vi fyller 40 år! Här berättar vi om hur vi gick från IDA Systems till IDA INFRONT.

Läs mer