Möt oss på event

Vi ser fram emot många spännande möten framöver. Möten med dig som är kund idag eller imorgon, student eller nyexaminerad. Med dig som redan har ett utmanande arbete och med dig som har börjat blicka framåt och är öppen för nya möjligheter.

Ida Infront sponsrar programmeringstävlingar, föreläser, deltar vid kundevent, mässor och arbetsmarknadsdagar. Vi är idag inbokade på följande event och hoppas på att träffa dig vid något eller flera av dem:

2021

Oktober

D-dagen vid KTH

D-Dagen är KTH’s datasektions årliga arbetsmarknadsdag och självklart är vi på plats. Kom förbi oss så berättar vi mer om allt från branschen till vad vi gör. Vi har också förberett några utmaningar till dig som vill prova – vi ses där!

November

LINK-mässan (via Linköpings universitet)

LINK-mässan är den största arbetsmarknadsdagen (inom data och IT) vid Linköpings universitet, och givetvis är vi med! Vi vill träffa alla er som söker jobb, sommarjobb, ex-jobb.. ja, you name it. Kom förbi oss!

2022

Februari

Branschmässan ’Lösningar för offentlig sektor’

Vi deltar på branschmässan ’Lösningar för offentlig sektor’ som arrangörerna själva beskriver som ”årets viktigaste och största mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar de offentliga verksamheterna”. Vi ser fram emot att få träffas under två spännande dagar där vi är med och diskuterar just det som driver oss och vår verksamhet, just ’lösningar för offentlig …

Dela sidan:
Skriv utSkriv ut