Användarforum – för er som arbetar i iipax

Användarforum är tillfället då vi bjuder in er som arbetar i iipax till en dialog kring produkten. Syftet med mötet är dels att ge inspiration och dela vår bild kring produktens utveckling framåt, men det är framförallt en möjlighet för alla iipax-användare att få byta erfarenheter med varandra samt ge input till vår produktutveckling.

Formatet kring hur vi möts är nytt sedan 2020. Istället för en heldags fysiskt möte per år har vi sett att flera återkommande distansträffar, med olika teman vid varje möte, har varit väldigt uppskattat bland er kunder.

För er som arbetar med iipax för effektiv ärendehantering

Hösten 2022

11 oktober kl 10.00-11.00

Vid detta tillfälle kommer Smartdocuments att beskriva ett mycket effektivt sätt att hantera dokumentmallar och hur det kan integreras med iipax. Därutöver berättar vi om Idas innovationsarbete och hur samtidig redigering kan komma att realiseras.

För er som arbetar med iipax ags

Hösten 2022

Denna gång djupdyker vi i olika funktioner i iipax ags och ger er tips och trix på olika användningsområden. Vi presenterar planen för produkten framåt. Vi får även besök av Upplands-Bro kommun som presenterar sig och berättar om sitt uppgraderingsprojekt från AGS till iipax ags. Dessutom fördjupar vi oss inom olika områden att nå materialet i arkivet.

Vi erbjuder två tillfällen med samma program. Väl tillfälle som passar dig bäst nedan.

För er som arbetar med iipax archive

Hösten 2022

Vi erbjuder två tillfällen med samma program.

16 november kl 10:00-12:00
17 november kl 13:00-15:00

Vi kommer att dela en spaning inom e-arkivvärlden samt fördjupa oss inom olika områden vi hoppas ni ska tycka är intressant. Vi får även besök av en iipax archive-kund som berättar om deras arbete.

För er som arbetar med iipax com

Hösten 2022

Under höstens Användarforum berättar vi hur iipax com är en del av digitaliseringen i Sverige. Vi kommer även uppdatera er på vad vi gör kopplat till eDelivery. Dessutom presenterar Skatteverket hur de jobbar med iipax com.

 

 

Har du input?

Tveka inte att höra av dig till oss då. Vi tar gärna emot dina tankar och feedback om önskat innehåll för höstens träffar. Du är givetvis välkommen med frågor också. Maila oss på anvandarforum@idainfront.se

Dela sidan:
Skriv utSkriv ut