Användarforum – för er som arbetar i iipax

Användarforum är tillfället då vi bjuder in er som arbetar i iipax till en dialog kring produkten. Syftet med mötet är dels att ge inspiration och dela vår bild kring produktens utveckling framåt, men det är framförallt en möjlighet för alla iipax-användare att få byta erfarenheter med varandra samt ge input till vår produktutveckling.

För er som arbetar med iipax för effektiv ärendehantering

Eventet har ägt rum.

För er som arbetar med iipax ags

Vi kommer att visa olika funktioner i iipax ags och ge er tips på olika användningsområden. Ni kommer även att få höra hur planen för produkten ser ut framåt. En av våra kunder kommer att prata om hur de har jobbat med extern publicering av material från iipax ags och deras tips inför att de gick live.
Vi avslutar med en frågestund där ni har möjlighet att ställa frågor om iipax ags och arkivering – skicka gärna dina frågor i förväg till följande adress: anvandarforum@idainfront.se. Märk mejlet med ämne: ”Frågor iipax ags”.

Vi erbjuder två tillfällen med samma innehåll och du väljer den dag som passar dig bäst nedan. Vi hoppas att du vill vara med. Varmt välkommen!

För er som arbetar med iipax archive

Eventet har ägt rum.

För er som arbetar med iipax com

Vid detta tillfälle kommer vi ha en första demo av den nya webbaserade meddelandeloggen till iipax com. Nya gränssnitt och stöd för alla plattformar utlovas. Vi har en förändring i programmet sedan tidigare inbjudan. Nyinsatt är att Skatteverket kommer att informera om hur de använder iipax com i sin verksamhet för utskriftshantering. Skatteverket är också den kund som är först ut med att använda den nya meddelandeloggen till just utskriftshanteringen. Vi uppdaterar er också om vad som händer inom området eDelivery och SDK (Säker Digital Kommunikation).

Givetvis öppnar som vanligt upp för frågor, dialog och diskussion. Vi avslutar därför med en frågestund där ni har möjlighet att ställa frågor om iipax com – skicka gärna dina frågor i förväg till följande adress: anvandarforum@idainfront.se. Märk mejlet med ämne: ”Frågor iipax com”.

Vi erbjuder två tillfällen med samma innehåll och du väljer den dag som passar dig bäst nedan. Vi hoppas att du vill vara med.

 

 

Har du input?

Tveka inte att höra av dig till oss då. Vi tar gärna emot dina tankar och feedback om önskat innehåll för höstens träffar. Du är givetvis välkommen med frågor också. Maila oss på anvandarforum@idainfront.se

Dela sidan:
Skriv utSkriv ut