Ida Infront levererar e-arkiv till Göliska IT

24 augusti, 2017 | Kategori: Press

LINKÖPING 24 augusti, 2017 – Ida Infront, ett dotterbolag till Addnode Group, har tecknat avtal med kommunalförbundet Göliska IT avseende ett e-arkiv som ska användas av delägarkommunerna Essunga, Grästorp, Götene, Lidköping och Skara. Avtalet har tecknats för fyra år och omfattar Ida Infronts produkt iipax archive med tillhörande tjänster. 

Avtalet omfattar även Vara kommun som under hösten kommer bli fullvärdig medlem i Göliska IT.

– Vi är glada att vi nu utökar vårt samarbete inom Göliska IT med e-arkiv från Ida Infront. Det är ett naturligt steg i vår digitaliseringsprocess säger Evy Olsson, projektledare för e-arkiv på Göliska IT.

– Att få sex nya kommunkunder på ett bräde är fantastiskt glädjande. Det stärker vår position, som en av ledarna på den offentliga marknaden, med vår produkt iipax archive, säger Stefan Jonegård, VD på Ida Infront.

iipax archive är en standardprodukt som används av ett stort antal myndigheter, kommuner och företag. Några exempel är Stockholms stad, Ale kommun, Borås Stad, Partille kommun, Kungsbacka kommun, Helsingborgs stad, Södertälje kommun, Salems kommun, Söderköpings kommun, Migrationsverket, Trafikverket och Polismyndigheten.

För mer information vänligen kontakta:

Stefan Jonegård, VD Ida Infront AB
Tel: +46 (0) 709 89 00 25, e-post: stefan.jonegard@idainfront.se

Om Ida Infront

Ida Infront AB grundades 1984 och har i dag 75 medarbetare i Linköping, Stockholm, Oslo och Mumbai. Ida Infront AB är en del av Addnode Group vars B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Ida Infront bygger framtidens informationssamhälle med iipax – en digitalsmart produkt. För mer information, vänligen besök: www.idainfront.se

Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut