Monday Morning Mail 1/17

30 januari, 2017 | Kategori: Monday Morning Mail

God morgon. Och hej 2017! Då kör vi igång igen med senaste nytt från Ida Infront och vi hälsar dig och alla andra läsare varmt välkomna. Den här gången har vi extra glada nyheter om nya affärer, inte minst när det gäller vår nya produkt iipax one. Sedan passar vi också på att presentera Helena Bengtsson, nyanställd projektledare på Stockholmskontoret.

Energimarknadsinspektionen satsar på iipax one

Vi inleder året mer vår senaste, för oss mycket betydelsefulla affär. Ida Infront har nämligen, via Pulsen, fått uppdraget att för första gången leverera vår senaste standardprodukt iipax one till en helt ny kund. Leveransen ska gå till Energimarknadsinspektionen. Det är ett led i myndighetens satsning på ett betydligt effektivare ärendehanterings- och diariesystem. Energimarknadsinspektionen är en tillsynsmyndighet över energimarknaderna, vilket innebär att de arbetar för att Sverige ska ha säker och effektiv tillgång på el, naturgas och fjärrvärme. Affärsvärdet uppgår till 1,6 miljoner kronor och avtalstiden är fyra år med optioner på förlängning. Det här är ett direkt bevis på att iipax one står sig stark i konkurrensen på myndighetsmarknaden i Sverige.

iipax one är en mobilanpassad produkt för informationshantering hos myndigheter. Med sin moderna och användarvänliga design, tillsammans med en rik funktionalitet anpassad för olika typer av enheter såsom dator, surfplattor och mobiler, gör iipax one framtidens informationshantering betydligt smidigare och enklare. Helt enkelt mer digitalsmart!

Nytt förtroende hos större statlig myndighet

En annan glädjande affär är att vi på Ida Infront, har fått förnyat förtroende när det gäller support och underhåll av en statlig myndighets samtliga system baserade på vår produkt iipax. Avtalet har ett ordervärde på över 10 miljoner kronor på tre år. Det är en av våra stora myndigheter som sedan många år använder ärendehanteringsplattformen iipax inom sina verksamhetsområden, såväl nationellt som internationellt. Funktionerna för arkiv och informationsutbyte används i de gemensamma avdelningarna på myndigheten, för att tillgodose deras behov av verksamhetsnära stöd.

Vi har under många år varit en betydande systemleverantör till myndigheten, och nu tar vi ännu ett steg i vår mission att bygga framtidens informationssamhälle med våra digitalsmarta produkter. Kraven på säkerhet, spårbarhet, robusthet och prestanda är oerhört stora, vilket våra lösningar om igen har bevisat att vi lever upp till.

Välkommen Helena Bengtsson!

Stockholmskontoret har fått en ny medarbetare, Helena Bengtsson, som börjar som projektledare hos oss. Helena har läst IT-Affärssystem, det som nu heter Informationssystem, på KTH. Sedan 2006 har hon arbetat som affärskonsult och projektledare i branschen. På frågan varför valet föll på Ida Infront svarar Helena: ”företaget driver spännande kundprojekt och arbetet är viktigt”. Tillsammans med familjen, sambo och två barn 16 och 9 år, ägnar hon sig gärna åt skidor, båt och matlagning. Och snart, när hon är mer varm i kläderna, så ska ni inte bli förvånade om ni plötsligt hör frågan ”Tennis anyone?”.

Alldeles i dagarna har vi genomfört ett användarforum, något som vi återkommer om i nästa nyhetsbrev. Och den 14 februari är det dags för årets LARM, arbetsmarknadsdagarna på Linköpings universitet. Vi finns förstås på plats för att träffa morgondagens medarbetare. Ha det så bra, så hörs vi!

Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut