Monday Morning Mail augusti 2022: Om nästa användarforum och varför tillit är avgörande

29 augusti, 2022 | Kategori: Monday Morning Mail

God morgon,

Vi hoppas din måndag börjat på bästa sätt.

Även om sommar och ledighet alltid tycks gå för fort, verkar de flesta ändå hålla med om att det är skönt att komma tillbaka till rutiner och arbete. Vi har en fullspäckad höst framför oss där vi ser fram emot att få planera event och mässor ”som vanligt” igen. Och, vi har precis satt datumen för höstens användarforum.

Användarforum
iipax ags

Först ut är för er som arbetar med, eller är intresserad av, iipax ags. Vi kommer att erbjuda två tillfällen med samma agenda på följande dagar och tider:

4 oktober kl. 10.30-11.30
6 oktober kl. 13.30-14.30

Inbjudan med mer info och anmälningslänk skickas ut i början av september. Om du har frågor kring användarforum, tveka inte att höra av dig till anvandarforum@idainfront.se

 

Tillit
– grunden för ett givande samarbete

’We build trust’ är en av våra tre värderingar. Definieringen gjordes under en workshop där våra medarbetare sa att tillit är en av de viktigaste komponenterna för att samarbete ska fungera på bästa sätt. Som en del i arbetet kring att skapa förtroende internt, har vi stort fokus på ledarskap. Det är öppet och inkluderande med högt till tak samtidigt som vi arbetar med ett decentraliserat ledarskap i självorganiserande team enligt scrum-metodiken, med roller som ’Team Coach’, ’Tech Coach’ osv. Vi tror att ju större delaktighet varje enskild ’Idait’ får ha i sitt arbete, sin personliga utveckling och i sitt arbetsteam, desto större blir nöjdheten och således tilliten. Och att vi har hög tillit till varandra får vi bekräftat dagligen, men vi ser det även genom våra medarbetarundersökningar via eNPS, där vi återkommande får högt resultat och fin återkoppling i form av fritextsvar.

Lika viktigt som förtroende är internt, är det också mellan oss och våra kunder. Kundnöjdhet är något vi kontinuerligt arbetar med och vi försöker på olika sätt säkerställa att våra kunder upplever att vi alltid möter deras förväntningar. Bland annat genom att arbeta kundnära som rådgivande funktion, fokusera på både korta och långsiktiga samarbeten, ha en noggrann planering där vi finns tillgängliga och alltid ha kostnadseffektivitet i beräkningen.

Ett sätt, för att effektivisera samarbetet, är att låta en eller flera användare i kundens verksamhet demonstrera hur våra produkter används och hur olika arbetsmoment går till för representanter hos oss. Vi kallar det ’Customer Gemba’, där gemba är en japansk term som betyder ”den faktiska platsen”, och som används i agila sammanhang för att beskriva arbetssättet där man närvarar hos kunden för att se och lättare lösa utmaningar.

För oss på Ida Infront och för våra kunder är tillit grunden för god kommunikation, engagemang, ansvarsfördelning och ett gott resultat. Det är viktigt med ett sunt klimat och en arbetsmiljö där vi alla trivs, presterar och där alla parter uppskattar samarbetet.

 MÖT VÅR NYA MEDARBETARE

Varmt välkommen till vårt Linköpingskontor; 

Johanna Hiltunen

Hej Johanna, vad gör du på Ida Infront?
Jag är projektledare för Universitets- och högskolerådet (UHR), Fastighetsmäklarinspektionen (FMI), Revisorsinspektionen (RI), Allmänna reklamationsnämnden (ARN) och Norsk reiselivsforum (NRF) samt teamledare för ett av våra utvecklingsteam – Team Gizmo.

Hur hamnade du på Ida Infront?
Jag tyckte det verkade roligt att arbeta på ett mindre bolag samt att jag hade hört gott om Ida Infront sedan innan. Jag fick även känslan av att Ida Infront är väldigt mån om sin personal och den känslan har jag fortfarande 🙂

Om du skulle beskriva dig med tre ord, vad skulle du säga då?
Eftertänksam, tålmodig, stark

Vad gör du helst på din fritid?
Läser, umgås med nära och kära och så gillar jag att vara ute i naturen.

Vad ser du mest fram emot nu?
Ser mycket fram mot att få träffa min kund, UHR, på riktigt på deras kontor i Solna.

Slutligen, om du fick äta middag med vem som helst i världen – vem skulle du välja och varför?
Min farmor, jag hann aldrig riktigt lära känna henne.


Tack för denna gång. Vi hörs igen i slutet av september!

Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut