Monday Morning Mail 9/21

23 november, 2021 | Kategori: Monday Morning Mail

God morgon,

Vi hoppas att din morgon startat bra. Just nu har vi flera roliga saker att berätta och se fram emot, och vi börjar med en riktigt glad nyhet.

Solna väljer iipax archive

Det är med stor glädje vi kan välkomna ännu en kommun som kund när de väljer iipax archive. Avtalet har tecknats för två år med möjlighet till förlängning om ytterligare fem år, och så här säger säger vår affärsområdeschef för Archive & Communication, Tina Engström;

– ”Vi är stolta över att Solna stad satsar på vår produkt iipax archive. Avtalet innebär att de får en helhet bestående av installation, införande och pilotinläsningar i ett samlat paket. Vi välkomnar Solna stad ombord tillsammans med övriga e-arkivkunder.”

Om du och din organisation är nyfikna på hur vi och befintliga kunder arbetar med hållbar e-arkivering, kan vi varmt tipsa om användarforum inom just e-arkivering.

Användarforum inom iipax archive

För denna vecka välkomnar vi både er som är nyfiken på e-arkivering samt dig som redan arbetar med iipax archive till höstens användarforum. Vi kommer att presentera de senaste produktnyheterna samt få lyssna till Kungsbacka kommun som berättar hur deras e-arkiv blev tillgängligt för den enskilde kommuninvånaren. Vi får även en presentation av Strängnäs kommun, som blev vår kund i början av året.

För detta tillfälle finns möjlighet att välja mellan två datum.

Varmt välkommen att anmäla dig till det som passar dig bäst nedan.

ANMÄL MIG TILL 26 OKTOBER

ANMÄL MIG TILL 28 OKTOBER

 

Om du har frågor, tveka inte att höra av dig till oss via anvandarforum@idainfront.se

Och, det är även dags för ännu en träff för er som arbetar med, eller r nyfikna på, effektiv ärendehantering.

Det är även dags att hälsa varmt välkomna till ännu ett användarforum för er som arbetar inom effektiv ärendehantering
den 17 november kl. 10.00-11.00

Denna gång kommer vi att diskutera e-underskrift samt e-legitimering, och därtill gästas vi av en kunnig leverantör av fristående underskriftstjänst som delar och berättar. Vi kommer också att dra paralleller till iipax.

Varmt välkommen!

ANMÄL MIG

 


Möt vår nya medarbetare!

Välkommen Omri Mounaouer, Linköping…

Hej Omri, vad gör du på Ida Infront?
Jag är systemutvecklare i Team Communication där jag hjälper till med att utveckla, anpassa, konfigurera och paketera iipax (bland annat).

Hur hamnade du på Ida Infront?
Jag arbetar som IT Operations specialist i vårt kundsupportteam. Vi ansvarar bl.a. för att hantera inkommande felanmälningar och frågor från våra kunder.

Om du skulle beskriva dig med tre ord, vad skulle du säga då?
Engagerad, nyfiken och plikttrogen.

Vad gör du helst på din fritid?
Jag labbar ganska mycket och jag gillar att testa olika saker inom automatisering. Annars gillar jag att träna och givetvis umgås med mina barn.

Vad ser du mest fram emot nu?
Att lära mig mera om våra olika produkter.

Slutligen, om du fick äta middag med vem som helst i världen – vem skulle du välja och varför?
Med min pappa. När han gick bort var jag inte närvarande. Det hade varit fantastiskt att få möjligheten att prata med honom igen.

 


Tack för denna gång, vi hörs igen i slutet av november. Allt gott till dess!

Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut