Monday Morning Mail 6/15

15 juni, 2015 | Kategori: Monday Morning Mail

God morgon. Vi tittar i kalendern och konstaterar att den visar juni månad. Den här våren har passerat rekordsnabbt och nu börjar många av oss att förbereda sommarledigheten. Men innan vi rundar av Monday Morning Mails vårsäsong, vill vi berätta om vår kunddialog i förvaltningsrådet och också påminna om höstens stora händelse där vi hoppas att vi får träffa dig – iipaxdagen!

Förvaltningsforum utvecklar våra erbjudanden

Nyligen genomförde vi på Ida Infront det tredje mötet i det vi kallar förvaltningsforum. Syftet är att skapa ett forum för våra befintliga kunder, där man kan tränga djupare in i olika områden som användaren kan ha nytta av för att utveckla och effektivisera verksamheten. Det kan till exempel handla om dokumenthantering, e-arkiv eller något av våra andra verksamhetsområden. Inför dessa möten samlar vi experter som håller föredrag och leder gruppdiskussioner. Samtidigt berättar vi om nyheter och framtida planer inom det aktuella området. De här sammankomsterna har varit mycket uppskattade från båda håll. Vi får en möjlighet att möta våra användare och lyssna till era frågor och funderingar. Och deltagarna får också utbyta erfarenheter med varandra och går förhoppningsvis därifrån med ny input som påverkar det dagliga arbetet.

Senaste mötet handlade om e-arkiv och en av våra riktiga experter på området, Fredrik Samson, gick igenom nyheter i iipax archive fram till 5.6. Han redogjorde bland annat för några nya funktioner mer i detalj, såsom Excel-arkivering, manuell gallring och komplettering med tillhörande loggning. Vi presenterade även framtida förbättringsmöjligheter och fick då också återkoppling på våra planer. Med vid mötet var bland annat kunder från Exportkreditnämnden, ISP, Naturvårdsverket, Rikspolisstyrelsen, Statens haverikommission, Stockholms stadsarkiv, Stockholms stadsbyggnadskontor och Trafikverket.

Vill du vara med vid kommande förvaltningsforum? Lägg gärna ett mail till Hans Jönsson – hans.jonsson@idainfront.se – så lovar vi att höra av oss!

Boka in iipaxdagen 2015!

Nu över till en annan händelse som vi ser fram emot med spänning, nämligen Ida Infronts egen kunddag, iipaxdagen, som är en av årets stora händelser. Det är ytterligare ett uppskattat tillfälle för oss att träffa våra kunder och användare, samtidigt som vi berättar om produktnyheter och delar med oss av smarta tips och effektiva lösningar.

Och nu är planeringen i full gång igen! Eftermiddagen och kvällen den 23 november träffas vi på konsthallen Fotografiska i Stockholm. Den här gången känns det extra inspirerande att ses på den här vackra och kreativa platsen, som väcker mycket uppmärksamhet.

I år kommer du att få vara med om en historisk premiärvisning! Vi låter täckelset falla för vår splitter nya generation av iipax. Din personliga inbjudan kommer efter sommaren. Och självklart kan alla iipaxanvändare också anmäla sig på vår sajt. Vi bjuder vi på god mat, trevligt mingel och, som alltid, något sevärt uppträdande. Så ta fram din kalender och boka redan nu! Hoppas att vi ses!

Glad sommar!

Till sist återstår bara en sak – vi vill önska er alla en skön och upplevelserik sommar! Om du behöver komma i kontakt med oss har vi öppet som vanligt hela sommaren, men under vecka 27-32 har växeln öppet 9-15 med lunch 12-13. Och så hörs vi med senaste nytt i augusti igen!

Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut