Monday Morning Mail 4/17

24 april, 2017 | Kategori: Monday Morning Mail

God morgon. Listan börjar bli riktigt lång. Vi kan bland annat nämna Stockholms stad, Ale kommun, Partille kommun, Kungsbacka kommun, Helsingborgs stad, Södertälje kommun, Salems kommun, Borås stad, Migrationsverket, Trafikverket och Polismyndigheten. Och nu kan vi också hälsa Söderköpings kommun välkomna som ny iipax archive-kund!

Söderköpings kommun väljer iipax archive

Inom Söderköpings kommun pågår ett arbete för ökad digitalisering och effektivisering. Nu har de tagit ytterligare ett steg i den utvecklingen när de ansluter sig till de många myndigheter, kommuner och företag som har valt iipax archive som standardprodukt.  Affären omfattar en leverans av e-arkiv som produkt och bygger på Ida Infronts produkt iipax archive med tillhörande tjänster.

Vi på Ida Infront är oerhört glada och stolta över att kunna välkomna Söderköpings kommun som ny kund. Dels för att vi ser fram emot ett intressant och framgångsrikt samarbete, dels för att det är ytterligare ett bevis på att vår egen programvaruprodukt iipax archive är mycket konkurrenskraftig på den svenska kommunmarknaden. Avtalet med Söderköpings kommun löper under fem år med möjlighet till förlängning.

Välkommen Brian!

Brian Levinsen, en av våra nyanställda medarbetare på Stockholmskontoret, har en internationell bakgrund. Efter skolan gav han sig ut i världen men kom så småningom tillbaka till Sverige igen efter att bland annat ha tillbringat några år i Danmark och Holland. Idag bor han i Sollentuna med fru och en dotter.

När Brian fick tips om jobbet på Ida Infront, och rollen som IT Operations Specialist, insåg han snart att det kunde vara något för honom. Här har han möjlighet att jobba mer med Linux, vilket var ett av hans mål. Brian har varit verksam inom flera stora internationella koncerner och just därför känns Ida Infront som ett intressant företag. Eller för att citera Brians egna ord: ” Ida Infront är ett lagom stort företag som har själen kvar, och bryr sig om både kunder och anställda”.

Hög rekryteringstakt

Och apropå nyanställd – du följer väl oss på LinkedIn! I dagsläget har vi full fart på företaget. Och i takt med att vi ger oss i kast med nya spännande kunder och projekt, så behöver vi bli fler. På LinkedIn publicerar vi löpande nyheter och de roller som behöver besättas. Just nu söker vi några vassa systemutvecklare, med placering på våra centralt belägna och fräscha kontor i Linköping och Stockholm. Läs mer på vår sajt under ”karriär”. Du kan också kontakta vår HR-chef Jenny Tingéus på telefon 013 – 37 37 00 (växel) eller maila på personal@idainfront.se. Välkommen in i gänget!

Nästa gång vi hörs är i efterlängtade maj månad. Då får vi hoppas att våren har tagit ett riktigt grepp om vårt land igen. Ha det så bra till dess!

Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut