Monday Morning Mail 2/17

27 februari, 2017 | Kategori: Monday Morning Mail

God morgon. Februari börjar gå mot sitt slut och vi arbetar intensivt med nya och befintliga affärer samt kommande evenemang. Våren erbjuder många intressanta mötesplatser, där vi på Ida Infront har återkommande favoriter. Ett uppskattat tillfälle att möta våra kunder är vårt eget användarforum, ett annat är det kommande Arkivforum i mitten av mars. Dessutom ökar intensiteten när det handlar om studentaktiviteter.

Användarforum iipax archive

Nu har vi genomfört ytterligare ett användarforum. Den 17 januari hade vi nöjet att samla ett 20-tal iipax archive-kunder, huvudsakligen från myndigheter och kommuner. Bland annat diskuterades senaste nytt inom arkivområdet, arkivering av webbar och prioritering av nya funktioner i produkten. Vi fick också höra hur en av våra kunder arbetar med iipax archive. Som alltid blev det ett givande tillfälle, med bra erfarenhetsutbyte där vi alla har att lära av varandra. För oss på Ida Infront är det en värdefull input i vår fortsatta utveckling.

Arkivforum 2017

Den 15-16 mars är det dags för Arkivforum 2017, där Ida Infront är en av guldsponsorerna. Arkivforum brukar kallas Sveriges ledande konferens inom e-arkiv och informationshantering – ett perfekt tillfälle att ta del av hur andra har gjort och nyheter på gång. Det är trettonde året arrangemanget genomförs och intresset bara växer. De tre huvudpunkterna är; Så lyckas du med förvaltningen och leveranserna till e-arkivet, Praktisk tillämpning av den nya dataskyddsförordningen samt Så tar du ett helhetsgrepp över din informationshantering. Vi hoppas förstås få se dig under de båda dagarna på Rival i Stockholm. Vi diskuterar smarta e-arkivlösningar och berättar mer om våra framgångsrika projekt. Välkommen!

Robin Engvall är ny verksamhetskonsult

Robin Engvall är ny verksamhetskonsult på vårt Stockholmskontor. Han har en gedigen bakgrund inom branschen, men är från början utbildad fysiker och lärare vid KTH och Stockholms Universitet. Steget över till Ida Infront kändes lockande, eftersom vi enligt Robin är ett företag med en tilltalande mindre organisation, samtidigt som vi har relativt stora produkter som fyller viktiga funktioner hos kunderna. Fritiden handlar till stor del om familjen och de två sönerna på ett respektive tre år. I övrigt är han intresserad av naturupplevelser, såsom jakt, fiske, paddling och segling.

Nästa gång vi hörs är det mars. Då hoppas vi kunna berätta om en ny affär. Och vi är nog många som väntar på att våren ska ge sig tillkänna med sol och lite lagom skön värme. Ha det så bra, så hörs vi då igen!


Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut