Monday Morning Mail 10/21

29 november, 2021 | Kategori: Monday Morning Mail

God måndag,

Med den första adventshelgen bakom oss, känns det verkligen som att vi närmar oss julen med stormsteg. Det är alltid en speciell känsla såhär i slutet av året, då mycket ska ordnas och hinnas klart med innan det nya året börjar.

I detta näst sista MMM för 2021 kommer vi att berätta lite om en kommande förbättring kring vår kundsupport samt om ett viktigt initiativ från vår koncern Addnode Group. Och i årets sista utskick från oss, som kommer dagarna innan jul, kommer vår vd Stefan Jonegård sedvanligt att dela sina tankar kring det gångna 2021 och vad han tänker om 2022. Det vill ni inte missa!

 

Nytt systemstöd för kundsupport

För att kunna erbjuda än bättre support för er som kunder, har vi beslutat att byta ärendehanteringssystem för vår kundsupport. Exakt datum för skiftet är ännu inte bestämt, utan vi ber att få återkomma med mer information.

Den största förändringen i bytet är att ni som kunder nu kommer att få tillgång till en kundportal där ni kan registrera samt följa era ärenden. Därigenom kan vi från Ida Infront, på ett bättre sätt, säkerställa att vi redan från början har tillgång till rätt information. Detta i sin tur leder till att vi snabbt och effektivt kan prioritera och lösa de uppkomna problemen ni identifierat. I portalen kommer ni också kunna dela ärenden med kollegor inom er organisation, vilket vi tror kan vara till stor nytta.

Ni kommer inom kort att få vidare information från oss, som förmedlas via vår Support Manager, Andreas Gramfält. Har ni frågor innan dess, låter han hälsa att han gärna tar emot era frågor via andreas.gramfalt@idainfront.se eller 013-37 37 51.

 

Obligatorisk genomgång av uppförandekod och hållbarhetspolicy inom Addnode Group

Samtliga dotterbolag och dess anställda genomgår under hösten/vintern 2021 en obligatorisk utbildning och genomgång av Addnode Groups uppdaterade uppförandekod och hållbarhetspolicy. Befintliga direktiv har setts över, prioriterats och uppdaterats för att landa i en ny uppdaterad version.

”Både uppförandekoden och hållbarhetspolicyn kompletterar våra, inom Ida Infront, befintliga riktlinjer på ett bra sätt. Det är ett bra initiativ som tydligt markerar våra ståndpunkter och vårt förhållningssätt i olika viktiga frågor som rör både miljö, människor och affärsrelationer.”
– Stefan Jonegård, vd på Ida Infront

För att ta del av och läsa mer, besök Addnode Groups hemsida: www.addnodegroup.com/sv/hallbarhet/uppforandekod-och-hallbarhetspolicy

 


Möt vår nya medarbetare!

Välkommen Therese Simonsson, Linköping…

Hej Therese, vad gör du på Ida Infront?
Jag jobbar som HR Manager på Ida Infront. Jag jobbar både strategiskt och operativt inom HR området. Det innebär att jag stöttar organisationen och ledare med allt från rekrytering, pensioner och försäkringar, ledarskapsutveckling, coaching, arbetsrätt, arbetsmiljöfrågor, förmåner, arbetssätt, lokalfrågor och massor med annat inom området. Det är så himla roligt att jobba inom mitt område!

Hur hamnade du på Ida Infront?
Jag föll för kulturen på Ida i kombination med möjligheten att få jobba på ett företag som gör skillnad för våra kunder och tillför samhällsnytta. Jag tycker att känslan jag fick i intervjuer, genom att läsa på hemsidan och ”rykten på stan” bara har förstärkts sedan jag började. På Ida bryr man sig om varandra, är hjälpsamma och välkomnande. Det finns en stolthet över produkten och det vi gör och en verklig uppmuntran och vilja till innovation. Det är inte bara ord utan det händer på riktigt! En kombination av trygghet, stabilitet, samhällsnytta och en otrolig innovationskraft!

Om du skulle beskriva dig med tre ord, vad skulle du säga då?
Nu får jag prestationsångest 😊 Hmmm, när jag har frågat andra så är det här tre ord som ofta dyker upp: Positiv, lösningsinriktad och tydlig.

Vad gör du helst på din fritid?
Jag är en dubbelnatur 😉 Å ena sidan tränar jag gärna (just nu Crossfit) och gör något aktivt med familjen, tex åker i väg på skidsemester. Å andra sidan tycker jag om att lata mig gärna och smiter i väg med en bok eller ligger och sträckkikar på en serie.

Vad ser du mest fram emot nu?
Att få träffa alla mina kollegor på riktigt. Att få jobba med mitt underbara, superkompetenta team och tillsammans bygga vidare och förstärka den fina kultur som finns på Ida. Jag ser fram emot att jobba med rekrytering så att fler ska få möjlighet att börja jobba på vårt fina företag 😊

Slutligen, om du fick äta middag med vem som helst i världen – vem skulle du välja och varför?
Om jag får välja någon som inte finns längre så skulle jag välja min farmor. Jag skulle gärna vilja träffa henne en gång till och få möjligheten att fråga och lyssna på hennes berättelser om hur det var att växa upp som statarbarn på östgötaslätten.


Tack för denna gång och kom ihåg, i nästa nummer får ni ta del av Stefan Jonegårds tankar när ”vd:n har ordet”.
Allt gott till dess!
Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut