MMM februari 2024: IDA Systems försvinner

26 februari, 2024 | Kategori: Monday Morning Mail

IDA Systems försvinner

I förra numret av Monday Morning Mail inledde vi berättelsen om hur allt startade i en källare 1984 i området Valla i Linköping. Begreppet ”24-timmarsmyndigheten” var på allas läppar och IDA Systems hade en klar vision om hur information och tjänster kan göras mer lättåtkomligt för medborgarna, och hur det interna arbetet hos myndigheter kan göras så mycket enklare.

Framme vid millennieskiftet hade IDA Systems varit med länge i branschen och nu var det dags för ett nytt steg. När uppköpet av Stockholmsbolaget Infront äger rum får vi vårt nya namn – IDA INFRONT.

Under hela 2024 kommer vi att uppmärksamma vårt jubileumsår på både stora och små sätt, och vi hoppas att ni vill vara med.

MÖT VÅR NYA MEDARBETARE

Hej Adam, vad gör du på Ida Infront?
Hej, jag arbetar som projektledare för sju olika kundprojekt inom affärsområdet Case Solutions. Jag har ansvaret att navigera utvecklingsteamen mellan olika deadlines, budgetar och utmaningar som uppstår under projektens gång. En bra dag på jobbet innebär översyn av tidplaner, resursplanering och avstämningsmöten med våra kunder. En rolig dag på jobbet innebär kris och panik och en massa problemlösning.

Varför valde du att bli en del av Ida Infront?
Först och främst, två av mina vänner här på Ida Infront talade väldigt gott om företaget. Men för mig var det också avgörande att Ida Infront inte bara är en plats att arbeta på, utan en plats där man känner sig som en del av något större, där vi tillsammans hjälper kunden att bidra till att skapa samhällsnytta. Sedan att det kändes helt rätt efter första intervjun gjorde valet ganska enkelt.

Vad betyder våra värderingar – We make friends, We are the solution, We build trust – för dig?
På Ida Infront strävar vi efter att vara mer än bara en arbetsplats. Vi är en gemenskap med en passion för att leverera det bästa till våra kunder. Vi har god sammanhållning med kontinuerlig kunskapsspridning som skapar högpresterande team med en vilja att göra det bästa för våra kunder.

Om du skulle beskriva dig med tre ord, vad skulle du säga då?
Glad, hjälpsam och är en gnutta tävlingsinriktad.

Vad gör du helst på din fritid?
Umgås med familjen såklart men efter det så får det nog bli en runda golf, en löprunda och kanske slänga ihop en fredagsdrink till mina vänner.

Vad ser du mest fram emot nu?
Att Ida Infront fyller fyrtio år, hur firar man ens en fyrtioåring?

Slutligen, om du fick äta middag med vem som helst i världen – vem skulle du välja och varför?
Elon Musk, vissa påstår att han är maktgalen, andra inte. Klart man vill ta reda på det!

Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut