Johan Söderqvist

”Det som har förvånat mig mest är att så få människor kan åstadkomma så mycket”

Vad trivs du bäst med i ditt arbete?
Att jag har stor möjlighet att påverka min arbetsdag. Möjligheten att få vara med hela vägen från idé till att systemet ligger och kör ute hos kund. Det är dessutom trevligt folk här och positivt att vi arbetar i en platt organisation.

Vad gör dig stolt över att jobba här?
Att vi gör stora komplicerade system som löser viktiga problem.

Vad är det största som företaget har gjort för din karriär och utveckling?
Att jag som relativt ung och ny i branschen fick vara teknisk projektledare för ett stort projekt. Jag har också haft möjligheten att åka på stora konferenser.

Vilket är ditt starkaste minne från din tid hos oss?
Den enorma utvecklingen från ett väldigt fritt entreprenörsföretag till att vi idag har strukturerade processer att arbeta efter. Det har varit en riktig resa.

Vad gör Ida Infront unikt för dig?
Att det faktiskt är möjligt att påverka. Det går att påverka mycket här om man vill.

Hur känner du inför ditt val av arbetsplats idag?
Jag är jättenöjd. Annars skulle jag inte jobba här. Det är fortfarande roligt att gå till jobbet och en arbetsdag kan bli helt annorlunda än vad jag trodde på morgonen. Det är också ett bra ställe att utvecklas på. Du får mycket frihet under ansvar.

Dela sidan:
Skriv utSkriv ut

Arbetsroll

Business Consultant

Bakgrund

Civilingenjör i Datateknik, Linköpings Universitet

Om mig

Jag är född -76 och kommer ifrån Karlstad. Har fru och två barn. Vi bor i Linköping för att vi tycker att det är en trevlig och lagom stor stad. På fritiden tycker jag om att träna och bygga på huset. Åker longboard på sommaren och skidor eller skridskor på vintern.

Anställningsår

2000