Ida Infront vinner viktig affär med Västerås stad

10 april, 2024 | Kategori: Press

Ida Infront signerar avtal

LINKÖPING, 10 april 2024 – Ida Infront, ett dotterbolag till Addnode Group, har vunnit en upphandling med Västerås stad och ska leverera e-arkiv som tjänst, iipax archive, med tillhörande konsulttjänster.

Genom detta avtal kommer Ida Infront att leverera en robust och hållbar lösning för långtidsbevarande av digital information till Västerås stad. Avtalet omfattar bland annat införandeprojekt med migrering från kommunens tidigare e-arkiv, utbildning samt e-arkiv som tjänst inklusive support och kundstöd.

Flera kommuner som upphandlade e-arkiv tidigt står nu i startgroparna att upphandla igen. Att Västerås stad, som har lång erfarenhet av e-arkivering och som tidigare haft en annan leverantör, nu väljer vårt e-arkiv visar att iipax archive är en mycket välutvecklad produkt som står sig väl i konkurrensen. Det känns därför speciellt roligt att få välkomna Västerås stad som kund, säger Tina Engström, affärsområdeschef på Ida Infront.

iipax archive är en standardprodukt som används av ett stort antal myndigheter, kommuner och företag. Den erbjuds både som abonnemang och som tjänst. Några exempel på kunder är Stockholms stad, Borås stad, Lerums kommun, Linköpings kommun, 22 kommuner i E-arkiv Mitt, 13 kommuner i e-arkiv Väst, Tyresö kommun, Kungsbacka kommun, Södertälje kommun, Helsingborgs stad, Solna stad, Skolverket, Domstolsverket, Migrationsverket, Trafikverket och hos rättsvårdande myndighet.

Produkten iipax archive utvecklas och underhålls av Ida Infront och innehåller funktioner för hållbar e-arkivering. iipax erbjuder även funktioner för säkert informationsutbyte och effektiv ärendehantering.

 

För mer information vänligen kontakta:
Tina Engström, Affärsområdeschef Ida Infront AB
Tel: 070-528 14 65, e-post: tina.engstrom@idainfront.se

Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut