Ida Infront ska leverera iipax archive till Riksrevisionen

16 april, 2024 | Kategori: Press

LINKÖPING, 16 april 2024 – Ida Infront, ett dotterbolag till Addnode Group, har vunnit en upphandling med Riksrevisionen och ska leverera e-arkiv, iipax archive, med tillhörande konsulttjänster.

Genom detta avtal kommer Ida Infront att leverera en robust och hållbar lösning för långtidsbevarande av digital information till Riksrevisionen. Avtalet omfattar bland annat införandeprojekt med två pilotleveranser, utbildning samt support och kundstöd.

–  Det är väldigt roligt att ännu en statlig myndighet väljer iipax archive som e-arkiv. Detta stärker vår marknadsposition även bland statliga myndigheter. Vi ser fram emot att komma igång med införandeprojektet, säger Tina Engström, affärsområdeschef på Ida Infront.

iipax archive är en standardprodukt som används av ett stort antal myndigheter, kommuner och företag. Den erbjuds både som abonnemang och som tjänst. Några exempel på kunder är Stockholms stad, Borås stad, Lerums kommun, Linköpings kommun, 22 kommuner i E-arkiv Mitt, 13 kommuner i e-arkiv Väst, Tyresö kommun, Kungsbacka kommun, Södertälje kommun, Helsingborgs stad, Solna stad, Skolverket, Domstolsverket, Migrationsverket, Trafikverket och hos rättsvårdande myndighet.
Produkten iipax archive utvecklas och underhålls av Ida Infront och innehåller funktioner för hållbar e-arkivering. iipax erbjuder även funktioner för säkert informationsutbyte och effektiv ärendehantering.

För mer information vänligen kontakta:

Tina Engström, Affärsområdeschef Ida Infront AB
Tel: 070-528 14 65, e-post: tina.engstrom@idainfront.se

 

Om Ida Infront

Vi driver utvecklingen av nästa generations hållbara informationssamhälle.
Ida Infront AB är ett väletablerat företag som verkar inom offentlig sektor i Norden. Vi firar 40 år under 2024!
Med produkter baserade på iipax erbjuder vi nutidens och nästa generations digitala lösningar inom säkert informationsutbyte, effektiv ärendehantering och hållbar e-arkivering till samhället.
Ida Infront AB grundades 1984 och har i dag ca 140 medarbetare i Linköping, Stockholm och Mumbai. Företaget är en del av Addnode Group vars aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

 

Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut