Ida Infront levererar egenutvecklat verksamhetssystem till en större myndighet inom försvars- och säkerhetssektorn

30 september, 2016 | Kategori: Press

LINKÖPING DEN 30 SEPTEMBER 2016 – Ida Infront, ett dotterbolag till Addnode Group, har tecknat ett nytt avtal med en större myndighet inom försvars- och säkerhetssektorn, avseende leverans av ärendehanteringssystemet iipax. Avtalet omfattar implementation samt support av systemet under fem år med en option på ytterligare två år. Det initiala ordervärdet, exklusive optionen, är cirka fem miljoner kronor.

Myndigheten har nu tecknat avtal med Ida Infront, rörande licenser, implementation och support av den egenutvecklade programvaran iipax. Programvaran hanterar storskalig ärendehantering hos ett stort antal svenska och norska myndigheter.

– ”Affären är ett bevis på att vår produkt är det främsta valet för kunder med behov av att hantera information på en hög säkerhetsnivå”, säger Andreas Wikholm, affärsområdeschef för Addnode Group Process Management.

Ida Infront ingår i Addnode Groups affärsområde Process Management.

 

För mer information vänligen kontakta:

Staffan Hanstorp, VD och koncernchef Addnode Group AB
Tel: +46 (0) 733 77 24 30, e-post: staffan.hanstorp@addnodegroup.com

Andreas Wikholm, affärsområdeschef Addnode Group Process Management
Tel: +46 (0) 703 94 42 07, e-post: andreas.wikholm@addnodegroup.com

 

Om Ida Infront

Ida Infront AB grundades 1984 och har i dag 70 medarbetare i Linköping, Stockholm och Oslo. Ida Infront har sedan starten hjälpt sina kunder att bygga eller nyttja sina IT-system på ett effektivt sätt. Genom våra lösningar har vi hjälpt kunderna få lönsamhet i sina investeringar. För mer information, vänligen besök: www.idainfront.se.

Om Addnode Group

Addnode Group förvärvar, driver och utvecklar entreprenörsdrivna bolag som tillhandahåller programvaror och tjänster till marknader där vi har, eller kan ta, en ledande position. Vi är en Europaledande leverantör av programvaror och tjänster för design, konstruktion och produktdatainformation samt en ledande leverantör av dokument- och ärendehanteringssystem till svensk och norsk offentlig sektor. Över 600 000 ingenjörer och tjänstemän använder dagligen någon av våra systemlösningar.

Vi är 1 200 medarbetare i Sverige, Danmark, Finland, Indien, Norge, Serbien, Slovakien, Storbritannien, Tyskland, USA och Österrike. 2015 uppgick nettoomsättningen till 1 900 MSEK. Addnode Groups B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök: www.addnodegroup.com

Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut