Anmäl dig till vårt Webinar om förmedlingstjänst för Mina meddelanden 16 juni

25 maj, 2016 | Kategori: Nyheter

Anmäl dig till vårt Webinar där vi beskriver hur du på enklaste sätt kan ansluta din organisation till Mina meddelanden med Ida Infronts iipax förmedlingstjänst.
Fler och fler myndigheter och kommuner börjar inse potentialen i Mina meddelanden. Skatteverket har också fått ett regeringsuppdrag att följa upp statliga myndigheters anslutning till Mina meddelanden. Skälet till uppföljningen är att säkerställa att stora och medelstora statliga myndigheter ansluter relevanta meddelandeflöden till 2017.
På webinariet kommer du att få höra mer om hur du kan använda iipax förmedlingstjänst för att ansluta myndigheten eller kommunen till Mina meddelanden. Genom iipax förmedlingstjänst blir det enklare att koppla på era verksamhetssystem till Mina meddelanden. Din organisation får en gemensam, säker och etablerad tjänst som underhålls och vidareutvecklas av Ida Infront. Förmedlingstjänsten erbjuds både som produkt och som molntjänst.

Tid: Torsdag 16 juni kl 11.00 – 11.30
Anmäl dig här för att få länk till webinariet.

MM
Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut