Stefan Dahlström

”Vi har också väldigt många duktiga medarbetare här. De är nästan gurus inom det de gör.”

Vad tycker du är det bästa med Ida Infront?
Det har alltid varit bra stämning och kamratanda här. Alla känner alla, man kan prata med vem som helst och det är inget konstigt. Det vi håller på med är intressant och hyfsat omväxlande.

Vad gör dig stolt över att jobba här?
Det är ett väl ansett företag och vi gör faktiskt saker som är viktiga i Sveriges statsapparat. De statliga myndigheterna förlitar sig på våra system. Sen är det roligt att vara en del av ett företag som är välskött och välmående. Vi har också väldigt många duktiga medarbetare här. Många av dem har varit här länge och är personer som jag känner väl men jag häpnar ändå fortfarande nästan varje dag över hur makalöst duktiga de är. De är nästan gurus inom det de gör. De kan få jobb på många andra ställen men väljer att vara kvar här. Det säger ju en del om företaget.

Berätta om ett speciellt minne från din tid på företaget
Vi hade ett projekt där vi jobbade med svensk kärnbränslehantering. Det var lite häftigt. Vi fick besöka ÄSPÖ-laboratoriet vid Oskarshamn ett par gånger och åka ned 500 meter under marken där testerna för slutförvaringen görs.

Om Ida Infront vore en person hur skulle du beskriva den personen?
Glad och öppen och ekonomiskt sinnad. Nyfiken! Vi lägger mycket tid och fundering på omvärldsbevakning av ny teknik och tekniska trender.

Dela sidan:
Skriv utSkriv ut

Arbetsroll

IT Operations Specialist

Bakgrund

Studier i Teknisk fysik, Linköpings Universitet

Om mig

Jag kommer ursprungligen ifrån Linköping och har även pluggat här. Är en riktig golfnörd som både tycker om att spela och titta på golf. Det är mitt allra största intresse. Jag är sedan allmänt intresserad av sport, film och musik, ljud och bild.

Anställningsår

1998