Magnus Grimsell

”När jag är ute och berättar om hur vi jobbar får jag anledning att bli stolt. Jag ser att vi är långt framme på många områden. Bland annat gällande automatisk testning och agil utveckling.”

Vad trivs du bäst med på Ida Infront?
Det första jag kommer att tänka på är att jag har fått jobba mycket med produktutveckling och att det har varit ett väldigt kreativt jobb. Att vi har skapat en produkt jag kan vara stolt över har varit väldigt viktigt för mig. Jag trivs också med organisationen som ger individen mycket frihet. Överlag så är det en väldigt trivsam arbetsplats. Det är roligt att komma hit.

Vad är det största som företaget har gjort för din karriär och utveckling?
Jag fick förmånen att komma in och jobba med den tidiga utvecklingen av den produkt vi har idag och det har varit väldigt bra och utvecklande för min egen del. Under min tid som programmerare fick jag även möjligheten att jobba i olika open source projekt. Jag blev bland annat invald som utvecklare i Apache Software Foundation och det var otroligt utvecklande att arbeta ihop med programmerare ifrån hela världen som alla hade olika erfarenheter och kunskap.

Vilka förmåner ser du att Ida Infront erbjuder sina anställda?
Den största grejen är att det är ett väldigt flexibelt klimat, det är ett givande och tagande mellan anställda och företaget. Det är lätt att jobba här och få ihop det med sitt privata liv. För programmerare är det här en miljö där man verkligen kan utvecklas. Det är ett tekniskt utmanande jobb.

Dela sidan:
Skriv utSkriv ut

Arbetsroll

Chief Technology Officer

Bakgrund

Högskoleingenjör i Datateknik, Linköpings Universitet.

Om mig

Jag är uppvuxen på en bondgård utanför Norrköping. Har sambo och en liten dotter. Mina största intressen är mat och resor, gärna i kombination med varandra.

Anställningsår

2000