Edith Gasparini

”Vi har ända från start legat i framkanten och sett vad som skulle bli viktigt i framtiden”

Vad var det som tilltalade dig då du sökte dig hit?
Jag sökte mig till ett stabilt företag då det var skakigt på mitt förra arbete. Tyckte att IT-branschen verkade vara spännande och att Ida Infront motsvarade det som jag letade efter. Min nya yrkesroll innebar också ett kliv i karriären för mig.

Vad tycker du är det bästa med Ida Infront?
Ida Infront är en flexibel organisation där alla kan prata med alla oavsett roll. Det gäller även vår koncern Addnode. Jag värdesätter det högt eftersom jag tidigare har stött på motsatsen. En ledare ska vara tillräckligt säker i sin roll för att prata med alla anställda oavsett vilken deras roll är i organisationen. Det är också ett stabilt företag där det finns tydliga, väldokumenterade rutiner för saker och ting. Dessutom tycker jag att det är kul att vi gör en produkt som är så rätt i tiden.

Vad gör dig stolt över att jobba här?
Att vi genom vår produkt är med och driver utvecklingen av Sveriges myndigheter och på så sätt gör en viktig insats för samhället. Ida Infront har hållit på med detta länge, vi har legat i framkanten och sett vad som skulle bli viktigt i framtiden.

Dela med dig av ett speciellt minne från din tid på företaget?
Jag kommer alltid att minnas första gången jag var iväg på kick off med företaget. Den hölls på ett konferenscenter i Vingåker och vi tävlade i lag. Varje grupp hade ett land som kännetecken och vårt land var Frankrike. Jag skrattade nästan ihjäl mig när vi tävlade och jag var den som fick absolut sämst poäng i alla tävlingar.

Dela sidan:
Skriv utSkriv ut

Arbetsroll

Chief Financial Officer

Bakgrund

Civilekonom, Linköpings Universitet

Om mig

Jag är född i en liten stad i Argentina. Bodde sedan elva år i Buenos Aires innan jag träffade min man, gifte mig och flyttade till Linköping 1997. Roas av matlagning, film och tycker om att umgås med min son, min man och vår lille valp.

Anställningsår

2008