Ida Infront levererar e-arkiv till Jönköpings kommun

20 augusti, 2024 | Kategori: Press

LINKÖPING, 19 augusti 2024 – Ida Infront, ett dotterbolag till Addnode Group, har vunnit en upphandling med Jönköpings kommun och ska leverera e-arkiv, iipax archive, med tillhörande konsulttjänster.

Genom detta avtal kommer Ida Infront att leverera en robust och hållbar lösning för långtidsbevarande av digital information till Jönköpings kommun. Avtalet omfattar bland annat införande, applikationsunderhåll där uppgraderingar ingår, utbildning, migrering samt support och kundstöd.

–  Vi är stolta över att Jönköpings kommun satsar på vår iipax archive-lösning. Avtalet innebär att de får en helhet bestående av installation, införande, utbildning, migrering av befintligt e-arkiv och support i ett samlat paket. Vi välkomnar Jönköpings kommun tillsammans med övriga e-arkivkunder, säger Tina Engström, affärsområdeschef på Ida Infront.

iipax archive är en standardprodukt som används av ett stort antal myndigheter, kommuner och företag. Den erbjuds både som abonnemang och som tjänst. Några exempel på kunder är Stockholms stad, Borås stad, Lerums kommun, Linköpings kommun, 22 kommuner i E-arkiv Mitt, 13 kommuner i e-arkiv Väst, Tyresö kommun, Kungsbacka kommun, Södertälje kommun, Helsingborgs stad, Solna stad, Skolverket, Domstolsverket, Migrationsverket, Trafikverket och hos rättsvårdande myndighet.
Produkten iipax archive utvecklas och underhålls av Ida Infront och innehåller funktioner för hållbar e-arkivering. iipax erbjuder även funktioner för säkert informationsutbyte och effektiv ärendehantering.

För mer information vänligen kontakta:

Tina Engström, Affärsområdeschef Ida Infront AB
Tel: 070-528 14 65, e-post: tina.engstrom@idainfront.se

Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut